Luchtzuiverende gordijnen

Luchtzuiverende gordijnen

Gordijnen die door middel van een innovatieve technologie de lucht in huis zuiveren.
Bekijk de gordijnen hier
Gordijnen waar je écht blij van wordt!

Gordijnen waar je écht blij van wordt!

Gordijnen zijn echte sfeermakers. Wij maken ze voor jou op maat, in ons eigen confectie-atelier. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook functioneel. Ben je op zoek naar gordijnen voor de woonkamer? Of verduisterende gordijnen voor de slaapkamer of de kinderkamer? Ons grote assortiment biedt voor iedere ruimte passende gordijnen. 

Wij hebben eerlijke prijzen, zonder verrassingen achteraf. Onze gordijnprijzen zijn inclusief het maken, de verzwaring én de haken/ringen. Ook is bij ons de verzending altijd gratis. 

Bekijk alle stoffen
Green is not a color, it's an attitude.

Green Friday

Black Friday is de dag waarop we massaal de winkelstraten en webshops bestormen op zoek naar de beste deals. Kopen om het kopen. Impuls gedreven aankopen dus. Hiermee zet Black Friday aan tot overconsumptie. Dit heeft een enorme impact op onze aarde, zoals uitputting van onze natuurlijke bronnen, vervuiling en oceanen vol plastic. Goed voor het milieu? Absoluut niet. Dat gaan we anders doen!

 

Wat ons betreft wordt Black Friday Green Friday. Lees hier verder 


Duurzaam van fabriek tot consument

Wist je dat veel van onze gordijnen worden gemaakt van petflessen? Van plastic flessen worden grote balen met plastic snippers gemaakt waarna er draad van gesponnen wordt. Daarvan kunnen weer nieuwe gordijnen worden geweven. Maar ook het snijafval van T-shirtstof wordt verwerkt in onze raamdecoratie. Niet alleen de stoffen zijn gemaakt van gerecycled materiaal, ook op andere manieren is A House of Happiness duurzaam en verantwoord bezig. Zo wordt de helft van ons energieverbruik verkregen uit de zonnepanelen op het dak van onze fabriek en is ook het verpakkingsmateriaal van de gordijnen duurzaam.

 

Meer weten over onze duurzame visie? Lees hier verder 

 

Officieel Koninklijk

 

Wij vierden ons 100-jarig bestaan en mogen ons vanaf nu officieel Koninklijk noemen. Het predicaat is overhandigd door de commissaris van de Koning Arno Brok. De kroon die wij krijgen, zet een letterlijke kroon op ons werk. Wij zijn trots op ons bedrijf en zijn toonaangevend in de markt. Afgelopen jaren zijn wij gegroeid tot een Europese speler van formaat, dit predicaat betekent veel voor ons.

 

Wat brengt het predicaat Koninklijk dit Leeuwarder bedrijf?

Lees verder →


Gratis 3 stofstalen

Voordat je gordijnen bestelt, is het fijn om de stof te voelen en te bekijken. Om te weten of de stof goed past in de ruimte en bij het interieur bestel je een stofstaal (ook wel kleurstaal of knipstaal genoemd). 

 

Bestellen stofstaal
Als je in de webshop bent, kun je de gewenste stof selecteren. Dan zie je bij 'kies je product' staan dat je een staal kunt bestellen. Heel gemakkelijk!

 

Ga direct naar de webshop voor je gratis stofstalen

 

Lees meer over de actie gratis stalen 

 

Corona virus

Net zoals iedereen zijn ook wij bezorgd om de situatie rondom het Corona-virus. Daarom hebben wij diverse acties ondernomen om de gezondheid van onze klanten en medewerkers te borgen.


Helaas zijn onze experience centers tot nader bericht gesloten voor consumenten. 


We wensen iedereen goede weken in gezondheid.

Gordijnen met nét dat beetje extra!

Verduisterende gordijnen
Verduisterende gordijnen Verduisterende gordijnen
Verduisterende gordijnen
Isolerende gordijnen
Isolerende gordijnen Isolerende gordijnen
Isolerende gordijnen
Akoestische / geluidwerend
Akoestische / geluidwerende gordijnen Akoestische / geluidwerende gordijnen
Akoestische / geluidwerende gordijnen
Duurzame gordijnen
Duurzame gordijnen Duurzame gordijnen
Duurzame gordijnen

Inspiratie voor elke ruimte

Woonkamer
Woonkamer Woonkamer
Woonkamer
Eetkamer
Eetkamer Eetkamer
Eetkamer
Kinderkamer
Kinderkamer Kinderkamer
Kinderkamer
Geïnspireerd blijven?

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van de nieuwste trends, leuke (win)acties, de laatste nieuwtjes en handige gordijn-tips!

Volg ons op Facebook

Kunnen we je verder helpen?

Maak een afspraak
Advies aan huis Advies aan huis
Advies aan huis
Webshop
Webshop Webshop
Webshop
Dealer locator
Winkel in de buurt Winkel in de buurt
Winkel in de buurt
Gratis advies thuis

Advies aan huis wanneer het jou uitkomt. Deskundig, gratis en vrijblijvend. Maak direct een afspraak met onze adviseur.

Maak een afspraak

Selecteer op style

Onze stylisten hebben in het enorme aanbod de mooiste stijlen samengebracht.

Happy blue Happy blue
Happy blue
Natural neutral Natural neutral
Natural neutral
Hello yellow Hello yellow
Hello yellow
byTZUM byTZUM
byTZUM

Shop by color

Shop nu

A House of Happiness

Bij A House of Happiness maken wij je gordijnen op maat en naar wens, zodat ze perfect zijn voor jouw raam. Origineel, uniek en sfeervol. Met wel meer dan 2000 gordijnstoffen, waarvan 300 stoffen met een toegevoegde waarde, zit er zeker iets moois voor je tussen. 

Naast dat gordijnen mooi moeten zijn, hebben we ook veel gordijnen met toegevoegde waarde in het assortiment; zo hebben we bijvoorbeeld verduisterende gordijnen, brandvertragende gordijnen, gerecyclede gordijnen, isolerende gordijnen en geluiddempende gordijnen

Jij stelt zelf je gordijn samen en wij maken ze voor jou op maat. Je kunt kiezen uit de volgende types: vitrages, inbetweens, plooigordijnen, ringgordijnen of vouwgordijnen voor een aantrekkelijke prijs. Wat wordt het? Klassiek, trendy, stoer of toch tijdloos? Je gordijnen worden met heel veel plezier en op een duurzame wijze door onze vakmensen gemaakt. In onze Experience Centers in Leeuwarden, Eindhoven en Waddinxveen kun je alle stoffen bekijken, voelen en ervaren.

 

Wist je dat veel van onze gordijnen worden gemaakt van petflessen? Van ingezamelde petflessen worden grote balen met plastic snippers gemaakt, waarna er draad van gesponnen wordt. Daarvan kunnen weer nieuwe gordijnstoffen worden geweven. Maar ook het snijafval van T-shirtstof wordt verwerkt in raamdecoratie. Niet alleen de stoffen zijn gemaakt van gerecycled materiaal, ook op andere manieren is A House of Happiness duurzaam en verantwoord bezig. Zo wordt energie verkregen uit de zonnepanelen op het dak van onze fabriek en is ook het verpakkingsmateriaal van de gordijnen duurzaam.

Lees meer