20% korting

20% korting

Nu 20% korting op alle duurzame gordijnen
Bekijk de actie
Duurzaam vakmanschap
Save water 80%
Sustainable cotton - BCI
Made in Holland
Gordijnen waar je écht blij van wordt!

Gordijnen waar je écht blij van wordt!

Gordijnen zijn echte sfeermakers. Wij maken ze voor jou op maat, in ons eigen confectie-atelier. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook functioneel. Ben je op zoek naar gordijnen voor de woonkamer? Of verduisterende gordijnen voor de slaapkamer of de kinderkamer? Ons grote assortiment biedt voor iedere ruimte passende gordijnen. 

Wij hebben eerlijke prijzen, zonder verrassingen achteraf. Onze gordijnprijzen zijn inclusief het maken, de verzwaring én de haken/ringen. Ook is bij ons de verzending altijd gratis. 

Bekijk alle stoffen
Green is not a color, it's an attitude.

 

 

Officieel Koninklijk

 

Wij vierden ons 100-jarig bestaan en mogen ons vanaf nu officieel Koninklijk noemen. Het predicaat is overhandigd door de commissaris van de Koning Arno Brok.

De kroon die wij krijgen, zet een letterlijke kroon op ons werk.

Wij zijn trots op ons bedrijf en zijn toonaangevend in de markt.

Afgelopen jaren zijn wij gegroeid tot een Europese speler van formaat, 

dit predicaat betekent veel voor ons.

 

Wat brengt het predicaat Koninklijk dit Leeuwarder bedrijf?

Lees verder →

 

Inspiratie voor elke ruimte

Woonkamer
Woonkamer Woonkamer
Woonkamer
Eetkamer
Eetkamer Eetkamer
Eetkamer
Kinderkamer
Kinderkamer Kinderkamer
Kinderkamer
Geïnspireerd blijven?

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van de nieuwste trends, leuke (win)acties, de laatste nieuwtjes en handige gordijn-tips!

Volg ons op Facebook

Kunnen we je verder helpen?

Webshop
Webshop Webshop
Webshop
Maak een afspraak
Advies aan huis Advies aan huis
Advies aan huis
Dealer locator
Winkel in de buurt Winkel in de buurt
Winkel in de buurt
Gratis advies thuis

Advies aan huis wanneer het jou uitkomt. Deskundig, gratis en vrijblijvend. Maak direct een afspraak met onze adviseur.

Maak een afspraak

Selecteer op style

Onze stylisten hebben in het enorme aanbod de mooiste stijlen samengebracht.

Happy blue Happy blue
Happy blue
Natural neutral Natural neutral
Natural neutral
Hello yellow Hello yellow
Hello yellow
byTZUM byTZUM
byTZUM

Shop by color

Shop nu

A House of Happiness

Bij A House of Happiness maken wij je gordijnen op maat en naar wens, zodat ze perfect zijn voor jouw raam. Origineel, uniek en sfeervol. Met wel meer dan 2000 gordijnstoffen, waarvan 300 stoffen met een toegevoegde waarde, zit er zeker iets moois voor je tussen. 

Naast dat gordijnen mooi moeten zijn, hebben we ook veel gordijnen met toegevoegde waarde in het assortiment; zo hebben we bijvoorbeeld verduisterende gordijnen, brandvertragende gordijnen, gerecyclede gordijnen, isolerende gordijnen en geluiddempende gordijnen

Jij stelt zelf je gordijn samen en wij maken ze voor jou op maat. Je kunt kiezen uit de volgende types: vitrages, inbetweens, plooigordijnen, ringgordijnen of vouwgordijnen voor een aantrekkelijke prijs. Wat wordt het? Klassiek, trendy, stoer of toch tijdloos? Je gordijnen worden met heel veel plezier en op een duurzame wijze door onze vakmensen gemaakt. In onze Experience Centers in Leeuwarden, Deventer, Eindhoven en Waddinxveen kun je alle stoffen bekijken, voelen en ervaren.

 

Wist je dat veel van onze gordijnen worden gemaakt van petflessen? Van ingezamelde petflessen worden grote balen met plastic snippers gemaakt. Dit wordt gesmolten, waarna er draad van gesponnen kan worden. Daarvan kunnen weer nieuwe gordijnstoffen worden geweven. Maar ook het snijafval van T-shirtstof wordt verwerkt in raamdecoratie. Niet alleen de stoffen zijn gemaakt van gerecycled materiaal, ook op andere manieren is A House of Happiness duurzaam en verantwoord bezig. Zo wordt energie verkregen uit de zonnepanelen op het dak van onze fabriek en is ook het verpakkingsmateriaal van de gordijnen duurzaam.

Lees meer