Gordijnen speciaal voor jou gemaakt

Korting op alle kamerhoog stoffen én kans op een weekendje weg!

In 2018 is Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa en daar zijn we nogal trots op! Maar het is niet alleen een Fries feestje; Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad van Europa 2018 is een nationaal Nederlands evenement met als epicentrum Leeuwarden en de provincie Fryslân. In het Fries heet het Kulturele Haadstêd 2018, oftewel KH 2018. Dit hebben wij vertaald naar een KH actie, namelijk: 18% korting op alle kamerhoog stoffen (KH) van A House of Happiness in de maanden februari, maart en april 2018.

Lees meer...

Ljouwert, een bezoekje waard!

 

Waarom? A House of Happiness is gevestigd in Leeuwarden! In onze showroom kun je alle gordijnstoffen bekijken, voelen en ervaren op werkdagen van 8.30 uur tot 17.30 uur. En als je dan toch in het hoge noorden bent, maak er dan gelijk een leuk dagje uit van. Leeuwarden is uitgeroepen tot Culturele Hoofdstad 2018. De start van dit culturele jaar is op 26 & 27 januari. En gedurende het hele jaar vinden er honderden projecten en evenementen plaats. Maar er valt natuurlijk van alles te beleven in deze mooie stad. Wij hebben voor jou de allerleukste tips verzameld, lees snel verder!

Lees meer...

Zo teleurstellend als je gordijnen niet passen of niet goed zijn

gordijnen_ophangen Stof kiezen voor gordijnen is een leuke uitdaging. Zoveel kleuren, dessins en soorten stoffen. Je keuze is gemaakt en dan het moment dat je je gordijnen gaat ophangen ...

Lees meer...