Gordijnen speciaal voor jou gemaakt

Natuur dé inspiratiebron voor het nieuwe label byTzum

Auteur : Fenna Haakma    Geplaatst op : 11-9-2014 11:44


'Natuursteen: het was hét materiaal waar we in Milaan niet omheen konden', schrijft de redactie van het Perscentrum Wonen (www.perscentrumwonen.nl). Niet alleen natuursteen; de hele natuur is een bron van inspiratie voor nieuwe stoffen en trends. Ook voor ons nieuwe label byTzum.

Regelmatig krijg ik de vraag waar wij onze inspiratie zoeken. Samen met mijn collega's reizen we een aantal keren per jaar naar verschillende landen, bezoeken we beurzen en lezen we veel (woon) tijdschriften. Inspiratie komt ook (meestal) op momenten dat we totaal niet bezig zijn met dessins en stoffen voor onze gordijnenstoffen. 

Van een plaatsje tussen het wad en de stad naar een uniek 
gedesigned lifestyle label 


 
Hoe willen we zelf wonen? In een eenvoudig maar smaakvol ingericht interieur, met veel natuurlijke elementen die het gevoel van buiten wonen (zoals in Friesland!) versterken. Het begin van byTzum was er! Met originele gordijnen, nonchalante linnen lakens, verweerd hout, zwart metaal en grijstinten; we zagen het allemaal in onze omgeving en voelen ons daarin thuis.

We zochten foto's en andere afbeeldingen van deze sferen en items, en gebruikten ze op onze moodboards. Het moest een authentieke en originele sfeer worden. Klopt het verhaal? Wat wordt de mix? Hoe ziet het eruit in een woonkamer? Welke combi van de kleuren gaan we nemen? Hoe komen de monsters uit de verf? Dit resulteerde in drie basistijlen voor byTzum: een uniek designed lifestyle label. Rough, Authentic en Original.

Fenna Haakma
Senior Buyer A House of Happiness


Reacties

Geen reacties gevonden

Plaats een reactie

Vul hieronder de * verplichte velden in. Reacties zullen pas zichtbaar worden wanneer ze goedgekeurd zijn.