Gordijnen speciaal voor jou gemaakt

Trends in de kinderkamer

Auteur : Elske Leenstra    Geplaatst op : 4-9-2018 16:59
Is er een baby onderweg? Of wil je de kamer van je kleintje een opfrisbeurt geven omdat hij/zij toe is aan een groter bed? Er is genoeg inspiratie te vinden online en in de (woon)bladen! Om je het een beetje makkelijker te maken hebben we, van alle trends die wij gespot hebben, er vier uitgepikt en hier voor je op een rijtje gezet.

Bohemian
Modern en toch een gezellige en warme uitstraling creëren in de kinderkamer? Kies voor een Bohemian look! Rustiek en extravagant, maar toch rustig en fris. Maak deze look af met geknoopte hangers aan de muur, zachte schapenvachtjes, gevlochten manden en een mooi Marokkaans kleed op de vloer. Een beetje Ibiza in de kinderkamer!

 

Gordijnen uit de collectie van A House of Happiness die passen bij deze trend: 

     
  Mesh 15   Grandeur 16  


Duurzaam
Een steeds meer groeiende trend is kiezen voor duurzaamheid, ook in de kinderkamer. Meubels die langer meegaan, doordat je ze bijvoorbeeld om kunt bouwen. Van commode tot kast en van van ledikantje tot groter bed. En vergeet ook de materialen niet: eerlijk hout en textiel dat geproduceerd is op een manier die rekening houdt met de woon- en werkomstandigheden van de makers en/of gemaakt van gerecycled afval.

Gordijnen uit de collectie van A House of Happiness die passen bij deze trend: 

     
  Double 41   Superior 36  


Kleur
Vergeet grijs. durf met kleur! En heb je lef, ga dan voor kleurvlakken op de muur. Schilder een mooie lambrisering door de onderste helft van de muur een kleurtje te geven, of verdeel de muur in geometrische vakken en verf deze vakken in verschillende kleuren.

 

Gordijnen uit de collectie van A House of Happiness die passen bij deze trend: 

     
  Solution 71   Nettle 63  
 

Vintage/retro
Een knusse kinderkamer creëer met je met de vintage look. Gebruik een oude ladenkast uit de jaren ‘50, ‘60 of ‘70 als commode en zet in de hoek een schommelstoel. Met een beetje geluk scoor je bij de kringloop en een vintage shop heel mooie en bruikbare meubels. Met gekleurde en gebruikte accessoires en hier en daar wat groen maak je de vintage look compleet.

Gordijnen uit de collectie van A House of Happiness die passen bij deze trend:

     
  Oasis 9   Moya 4  


Ook mooi voor de kinderkamer
Andere stoffen uit de A House of Happiness collectie die met name geschikt zijn voor de kinderkamer:
 
                            Gordijn Penguin                                                    Gordijn Cloud
 

Fijne dag,
Elske

 Elske is blogger, contentmaker, Fries, en verliefd op man + dochters. Ze blogt over haar leven, haar huis en interieur, eropuit gaan en grafisch design. Ook schrijft ze blogs voor A House of Happiness.

Reacties

Geen reacties gevonden

Plaats een reactie

Vul hieronder de * verplichte velden in. Reacties zullen pas zichtbaar worden wanneer ze goedgekeurd zijn.