Gordijnen speciaal voor jou gemaakt

Eindeloze ideeën in onze inspiratierooms

Auteur : Marijke Smit    Geplaatst op : 9-9-2015 15:43
Ik reis naar internationale beurzen voor de aankleding van onze stand en tover twee keer per jaar onze 4 inspiratierooms om in de nieuwste trends. De ideeën die ik o.a. op doe tijdens mijn reizen pas ik toe in onze inspiratierooms Om na maanden van voorbereidingen het gewenste resultaat neer te zetten maakt mij supertrots..
 
In onze inspiratierooms zoek ik er altijd naar om de nieuwe gordijnstoffen inspirerend te combineren met onze effen gekleurde stoffen en daarbij onze originele verwerkingen te laten zien. Er kan zoveel!
 
Onze voeringstoffen bijvoorbeeld; deze stoffen hebben zoveel voordelen. Je kunt ze functioneel gebruiken als voeringstof en om jouw gordijn een chiquer of een leuk kleuraccent te geven.
 

 
Het geeft me een voldaan gevoel als jij met veel enthousiasme door onze inspiratieroom gaat en deze vervolgens met nieuwe ideeën verlaat.
 
Onze inspiratierooms zijn open voor iedereen! Kijk op http://www.ahouseofhappiness.com/nl/gordijnenfabriek voor de openingstijden en kom gerust een keer langs!
 
Volgende week licht ik weer een leuk item uit van ‘mijn’  inspiratierooms!

Reacties

Geen reacties gevonden

Plaats een reactie

Vul hieronder de * verplichte velden in. Reacties zullen pas zichtbaar worden wanneer ze goedgekeurd zijn.