Gordijnen speciaal voor jou gemaakt

Zo teleurstellend als je gordijnen niet passen of niet goed zijn

Auteur : Johanna Jorritsma    Geplaatst op : 1-4-2015 09:59

Stof kiezen voor gordijnen is een leuke uitdaging. Zoveel kleuren, dessins en soorten stoffen. Je keuze is gemaakt en dan het moment dat je je gordijnen gaat ophangen. Teleurstelling; omdat ze net te kort zijn, aan de rechterkant iets trekken, vol met vouwkreuken …

Jouw tevredenheid over je gordijnen is onze grootste prioriteit. Daarom confectioneren wij al ruim 30 jaar de gordijnen in ons eigen atelier, waardoor we volledige grip hebben op het leveren van kwaliteit.

Enthousiasme voor precisiewerk zit al ruim 30 jaar in onze vingers
Onlangs onderging ons atelier een metamorfose. Verbeterde productielijnen, het beste gereedschap en een frisse werkomgeving. Iedereen die het atelier betreedt is verplicht overschoenen te dragen. De hoogwaardige gordijnen die bij jouw thuis worden afgeleverd komen tot stand in een omgeving die schoon, overzichtelijk en inspirerend is.

Ik loop het liefst iedere dag een rondje door ons atelier om te zien hoe de stoffen tot gordijnen worden gemaakt, klaar gestoomd worden om opgehangen te worden  en liefdevol worden ingepakt om naar jouw te worden opgestuurd. Precies op maat en zoals jij ze wilt hebben. Niet voor niets zeggen wij A House of Happiness; gordijnen waar je blij van wordt.
 

Johanna Jorritsma
Algemeen Directeur

Reacties

Geen reacties gevonden

Plaats een reactie

Vul hieronder de * verplichte velden in. Reacties zullen pas zichtbaar worden wanneer ze goedgekeurd zijn.