Gordijnen speciaal voor jou gemaakt

Blijf mixen, kies gemaksplanten en recycle!

Auteur : Willette Boersma    Geplaatst op : 28-4-2015 13:13

Blijf mixen, kies gemaksplanten en recycle!  

Hot items tijdens onze trip naar Salone di Mobile in Milaan

Drie dagen inspiratie tijdens de Salone di Mobile (de meubelbeurs) in Milaan. Met ons inkoop/designteam versterkt met Willette Boersma, key-accountmanager, togen we door de stad en zagen we nieuw, vintage en design. Laat je inspireren!


Industriële kleuren blijven de trend; vergrijsde poeder- en groenige kleurtonen met frisse koraalrode en zachtgele tinten. Voor de liefhebber van blauw; de komende periode houd je voldoende keuze in indigo en blauwtinten!Blijf mixen! Dubbele lagen stof, vintage leer, vergrijsde tinten in combinatie met aaibare kussens, afgewerkt met satijn. Leuk; kartonnen krukjes bekleed met stof en harde lakfinish. Zelfs beklede auto’s met textiel!


Kleurverloop door degrade, dipdye en schaduweffecten is de trend. In vloeren, meubelbekleding, tassen en in prints. 


Recycle/re-use en bewustwording van gezond lijf en omgeving krijgt op deze Designbeurs een steeds grotere stem. De Design studenten kozen voor pure en eerlijke producten. Design Academy Eindhoven koos voor een duidelijk thema; eat shit. Je bent wat je eet.Houd je van groen en gemakkelijk? Kies gemaksplanten; cactussen en airplants (hangend in de lucht, hoeven alleen besproeid met water!), en mini tuintjes met groenten en fruit.

 Willette Boersma
Key-accountmanager

Reacties

Geen reacties gevonden

Plaats een reactie

Vul hieronder de * verplichte velden in. Reacties zullen pas zichtbaar worden wanneer ze goedgekeurd zijn.